Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει ότι με τη μαγειρική δεν θα γίνετε ποτέ καλοί φίλοι, το πιθανότερο είναι να έχεις στην κουζίνα σου σκόρδο. Είναι από τα βασικά συστατικά που δίνουν γεύση σε ένα πιάτο. Εγώ ας πούμε, σχεδόν πάντα ξεχνάω να βάλω αλάτι σε αυτά που φτιάχνω, η παρασκευή των οποίων –ιδανικά– δεν ξεπερνάει το δεκάλεπτο. Το σκόρδο με το κρεμμύδι μπαίνουν στα πάντα. Ειδικά από τότε που ενημερώθηκα πως αμφότερα κάνουν καλό στην καρδιά.
Stay Tuned
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Interview
Events
Technology
Reviews