Για τα καλά που έχει το σκόρδο μπορεί να έχεις ακούσει – και θα σου πούμε κι άλλα! Όπως θα σου πούμε και ένα «κόλπο» που προτείνουν επιστήμονες για να το απολαμβάνεις και να έχεις τελικά δροσερή αναπνοή.
Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει ότι με τη μαγειρική δεν θα γίνετε ποτέ καλοί φίλοι, το πιθανότερο είναι να έχεις στην κουζίνα σου σκόρδο. Είναι από τα βασικά συστατικά που δίνουν γεύση σε ένα πιάτο. Εγώ ας πούμε, σχεδόν πάντα ξεχνάω να βάλω αλάτι σε αυτά που φτιάχνω, η παρασκευή των οποίων –ιδανικά– δεν ξεπερνάει το δεκάλεπτο. Το σκόρδο με το κρεμμύδι μπαίνουν στα πάντα. Ειδικά από τότε που ενημερώθηκα πως αμφότερα κάνουν καλό στην καρδιά.
Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει ότι με τη μαγειρική δεν θα γίνετε ποτέ καλοί φίλοι, το πιθανότερο είναι να έχεις στην κουζίνα σου σκόρδο. Είναι από τα βασικά συστατικά που δίνουν γεύση σε ένα πιάτο. Εγώ ας πούμε, σχεδόν πάντα ξεχνάω να βάλω αλάτι σε αυτά που φτιάχνω, η παρασκευή των οποίων –ιδανικά– δεν ξεπερνάει το δεκάλεπτο. Το σκόρδο με το κρεμμύδι μπαίνουν στα πάντα. Ειδικά από τότε που ενημερώθηκα πως αμφότερα κάνουν καλό στην καρδιά.